fredag den 12. november 2010

Endnu en lang dag er overstået

Så er kl. 00.00 og jeg har fri :P
Vi skulle lave et slags orienteringsløb idag i grupper, det var vildt sjovt. Vi skulle rundt i byen og finde brochurer osv. fra bestemte steder og tage sjove billeder. Vi har fået nogle helt vildt sjove billeder.
Men midt i det hele begyndte det at regne, virkelig sindsygt. Kloakkerne løb over og der kom nærmest oversvømmelse på vejene. Så det var en lang og våd tur. Men vi klarede det ret godt, det var sådan en slags samarbejdsprøve. Da vi kom tilbage fik vi aftensmad, og så fik vi at vide at vi skulle lave et oplæg på 15-20 min. om et land, som vi skal fremlægge i gruppen i morgen middag! Og det var altså ved spisetid at vi fik det at vide, så vi fik rigtig travlt og er så først ved at være færdig nu. Vi nåede ikke at øve kabaret idag, så ved ikke om vi overhovedet når det inden i morgen. Men det bliver helt sikkert sjovt, også at se de andre.
Bagefter tager vi nok allesammen i byen da vi jo (forhåbentlig) har fri søndag. Men man ved jo aldrig om vi skal forberede et eller andet. På mandag har vi midtvejssamtaler, det bliver spændende at høre hvad de mener om en. Nu vil jeg gå i seng, da det bliver endnu en lang dag i morgen, men nok også lidt sjovere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar